martes, 6 de febrero de 2007

problemes domèstics


entre les nombroses virtuts de nacho i mònica, destaca l'habilitat que tenen per embrancar-se en disputes dialèctiques, dims i direts, rèpliques i contrarèpliques sobre temes que, per la resta de parelles de l'univers, no passarien per ser altra cosa que majúscules collonades.

veure'ls discutir amb vehemència sobre una resposta del trivial o rivalitzar sobre quí dels dos ha modelat amb més traça una espardenya amb plastilina al crànium és un espectacle que hauria d'estar subvencionat pel departament de cultura de la generalitat com si es tractès d'una nostrada representació de la passió d'esparraguera o els pastorets.

salvant les distàncies, recorden la peli aquella ("la costilla de adán") en la que spencer tracy i katherine hepburn interpreten un matrimoni d'advocats que s'enfronten al tribunal defensant cadascú a una de les parts. en el cas d'ells, encara ho fan amb més gràcia, salero i millor guió que els cèlebres actors nord-americans!

si mònica, a l'entrada "y yo soy esa" del blog, presumia de tenir a l'emule cançó pròpia (cançó cutre, però pròpia al cap i a la fi!); en nacho no se'n pot estar en aquesta entrada i, tot i el rexufleteig que generarà, li refrega per la cara sis cançons.

sis de cutres, pròpies i ... cogombreres!


"Ensalada de pepino" ANA ELENA PENA
"Pepino" MANIÁTICA
"Pepino beach" MARCOS VALLE
"Pepino" SR. PUSSY
"Pepino" TITANES DEL RING
"Pepino" TOTE KING

pd: no ténen desperdici!!!


TITANES EN EL RING "Pepino"

powered by ODEO

2 comentarios:

Anónimo dijo...

NACHO


anscari, la guerra empieza......patizamb

Anónimo dijo...

anscari / patizamb:

¡jajajaja!
... buscando en el baúl de los recuerdos, uuuuu ...

la guerra que vendrá será la más hortera de todas las guerras que ha habido y habrá.